Användar- och Köpvillkor

Beställningar


För att beställa hos oss måste du vara över 18 år.

Alla beställningar är bindande.Minimiorder


Alla ordrar är välkomna, både stora och småBetalning


Betalning sker via Payson. Välj mellan faktura, kortbetalning eller direktbetalning/internetbank.
Vid val av faktura tillkommer en avgift på 29 kr.
Betalningsalternativ väljs i kassan efter bekräftad order.


Om PaysonFaktura


Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.  Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr.  För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. 


Information om pantsättning

Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924Frakt & Leverans


Vi levererar med Posten eller Schenker, fraktkostnaden är 59 kr.

Leverans sker för närvarande endast inom Sverige.

Vi skickar dina varor inom 1-3 arbetsdagar.Transport


Om produkten skadas eller kommer bort under transporten från Willevince till kunden så är Willevince ansvariga.

Om produkten skadas eller kommer bort under transporten när du som kund återsänder produkten till Willevince är det du som kund som är ansvarig.
Öppetköp/ångerrätt


Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.  Du har rätt att byta till annan produkt eller färg om möjligt.

Innan du returnerar ditt paket, kontakta oss via e-mail info@willevince.se så får du information om hur du gör.

Vill du returnera en produkt står du själv för returfrakten.

Ångerrätten gäller endast om varan är oanvänd med lappar kvar.

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den men försiktigt undersöka den, om varan skadas eller kommer bort pga vårdslöshet förlorar du ångerrätten.

När vi mottagit och kontrollerat din produkt återbetalar vi till dig. Paket som återsänds mot postförskott eller efterkrav hämtas ej ut av oss.Reklamation


Skulle produkten vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du har fått fel produkt/fel antal, kontaktar du oss omedelbart på e-mail reklamationer@willevince.se

så vi kan rätta till felet och ger dig information om hur du ska göra.

Endast ursprungliga fel gäller vid reklamationrätten och gäller till exempel inte vid fel som orsakats av normalt eller onormalt slitage.
Outlösta paketEj uthämtade paket returneras till oss. Hämtar du inte ut ditt paket förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 249 krPersonuppgifterPolicy


De personuppgifter du lämnar till oss kommer inte att vidarebefordras, säljas, bytas eller delas med andra företag, organisationer utan ditt samtycke.


GDPR


Varför samlar vi in information?

Vårt syfte med att samla in information är att kunna ge dig så bra service som möjligt.


Vilka typer av uppgifter behandlar vi och hur samlar vi in dem?

Vi behöver viss information om dig som kund för att kunna ge så bra service som möjligt och för att våra erbjudande till dig ska vara relevanta.

Exempel på uppgifter:  är uppgifter om dig som person i samband med köp , tex namn adress, mejladress, telefonnummer, ip-adress och kundnummer.


Vad använder vi uppgifterna till?

För att kunna serva dig som kund behöver vi behandla dina personuppgifter. Detta sker i samband med bland annat.

Försäljning av produkter. I webshopen behöver vi kunna identifiera dig som kund. Vi behöver också bland annat kunna hantera dina beställningar och betalningar.

Direktmarknadsföring Kunduppgifter samlas in för att kunna ge dig som kund relevanta erbjudande. Marknadsföring sker tex via sms och mail. Du har alltid rätt att tacka nej till vår direktmarknadsföring som görs via sms och mail.

Hur länge sparas dina uppgifter?

Vi sparar vanligtvis dina uppgifter så länge du är kund hos oss och 24 månader efter. Du har rätt att få dina uppgifter raderade från vårt register. I vissa fall om vi är skyldiga enligt lag att spara uppgifterna kan vi dock inte tillmötesgå en begäran om radering. Om du önskar få dina uppgifter borttagna från vårt register kontakta info@willevince.se


Övrigt


Alla varor kommer i 1-pack om inte annat anges. Vi reserverar oss för feltryck och felskrivning och att inte färger alltid överensstämmer exakt med färger på bilder och eventuella tekniska fel på webb-sidan.Kontakta oss


Du når oss dygnet runt på e-mail info@willevince.se

eller ring oss på telefon 070-29 64 955 vardagar mellan 9.00-12.00